Secretariaat:  tel. 06-53961690 E-mail: janedesauvage@gmail.com  Rabobank Gouwestreek, NL65 RABO 0309 8707 20  K.v.K  R’dam Kant. Gouda 24312597

Fotogalerie Gezondheid

Met het busje onderweg om de verpleegkundigen op te halen. Hier bij het huis van één van de verpleegkundigen. het dorp staan de patiënten al te wachten bij medische hulppost. Vooral moeders met kleine kinderen.
Eerst worden de klachten genoteerd en geanalyseerd. Nauwkeurig worden de gegevens gecontroleerd. Voordat de medicijnen worden verstrekt. Belangrijk is het verstrekken van de juiste medicijnen.
En tevens controle en goede raad. Tot laat in de middag is het nog druk. Een foto van een paar jaar terug. Een stok oude vrouw kijkt toe.
Darawan, Otome en Mala
Zij verzorgen de medische missies

Het medische team bezoekt 6 x per jaar het Lahu dorp Nuai Nam Rin.
Otome Klein, de Nederlandse  antropologe, leidt  de missies.
Ze  wordt bijgestaan door twee Thaise gekwalificeerde verpleegkundigen.
Een fantastisch team vrijwilligers.

De patiënten, veelal moeders met kinderen, wachten voor het medische centrum

De Gerald Stichting verleend ook steun aan de zwaar gehandicapte jongen. Hij is 15 jaar maar ziet er uit als één van  5

Laatst bijgewerkt op: 31-05-2015 Copyright © 2015 Gerald Stichting, Reeuwijk